top of page

ÉLETMÓDVÁLTÁSNéha szükségünk van arra, hogy az életünkben, az életmódunkban olyan lépéseket tegyünk, ami radikálisan megváltoztatja az életminőségünket. Általában valamilyen külső hatás kényszerít erre minket. Legyen szó fizikai betegségről, lelki veszteségről, a változás mindig segít abban, hogy kihozzuk egy nehéz helyzetből a lehető legtöbbet. 

Az ÉLETMÓDVÁLTÁS PROGRAM egy olyan támogató lehetőség, ami kizökkent a megszokott ritmusunkból, és a felszabaduló energiát a változás szolgálatába állítja. 

Az ember problémáját általában egy oldalról szokták megközelíteni. Próbálnak megoldást találni egy egészségügyi problémára, vagy kibeszélni egy lelki konfliktust. Két évtizedes traumaterápiás tapasztalatom alapján mondhatom, hogy az ember összetett lény, és az segíti legjobban a változást, és a jobb életminőséget, ha a komplexitását felhasználva keresünk megoldást. Az ÉLETMÓDVÁLTÁS PROGRAMBAN ezért a fizikai test szükségleteit a legősibb módszerrel, az étkezés megváltoztatásával támogatjuk, miközben a modern, traumatudatos módszerekkel keressük a lehetőségeket arra, hogyan tudjuk egy ideálisabb, vágyott formában megélni a saját életünket.

Az ÉLETMÓDVÁLTÁS PROGRAM nem kapcsolódik konkrét időponthoz, bármikor igénybevehető, bár az év ciklikussága, például a tavaszi böjti időszak kívülről is támogatja a belső folyamatokat.  

Böjtölni jó. Böjtölni egészséges, böjtölni hasznos.

A böjt, az étkezés részleges vagy teljes felfüggesztése egy-egy napra, vagy hosszabb időre, hatalmas energiákat szabadít fel. Amikor a szervezetünk nem az emésztésre fordítja az energiát, akkor megpihen. Megnyugszanak a szerveink, és olyan méregtelenítő folyamatokat indítanak be, ami az immunrendszerünket erősíti, és az esetleges betegség állapotok tüneteit enyhítik vagy megszüntetik. A felszabaduló energia többlet az idegrendszerre is jótékony hatással van, csökken a stressz és javul az alvás, és a kognitív funkciók.
Böjtölni jó egyedül, de még jobb közösségben vagy tapasztalt kísérővel. Ehhez ajánlom fel a segítségemet, a támogatásomat, és közel 35 év böjtölésben szerzett saját, és kísérői tapasztalatomat.

A böjti alapcsomag közelebb visz azokhoz az elméleti tudnivalókhoz, ami segít abban, hogy a saját egyéni böjtünket megtervezhessük, és kivitelezni tudjuk a támogató gyakorlatok segítségével.
Az alábbi videók a böjt 5 aspektusát járják körbe:
- A böjtről általánosan 
- A böjti higiénia
- Reggeli rutin nyirok stimulációval
- Reggeli rutin mozgással
- Esti rutin nyújtással
- Stresszcsökkentő kopogtatás bármikor

Ára: 17.800HUF /67CAD

A böjti étkezés 

A böjt nem csupán az étkezés szigorú megvonását jelenti, hanem az egészségii állapotnak megfelelő kiegészítő, és biztonságos élelmiszerek fogyasztását. Olyan zöldséglevek elkészítését mutatom be a videókban, melyek a böjt során a méregtelenítést támogatják, az immunrendszert erősítik és megfelelő mennyiségben tartalmazzák a szükséges tápanyagokat. A speciális étkezési időszakokat követően ezek az italok a hétköznapi táplálkozás részét képezhetik. A célszerűen kivitelezett Életmódváltás célja, hogy a változás ne időszakos nehézség, hanem állandó könnyú jelenlét legyen az életben. 

A böjti étkezés csomag a következő videókat tartalmazza:
- Gyömbér/kurkuma shot elkészítése a kiválasztás, a tisztítás és a pontos felhasználással együtt 
- Gyömbér shot fáradt reggelekre 
- Gyömbér/kurkuma ital fejfájásra és energiahiányra
- Zöld juice elkészítése a kiválasztó szervrendszer támogatására 
- Piros juice, vagy Breuss elixír elkészítése, és pontos arányok a napi fogyasztásra a bélrendszer (mikrobiom) támogatásával
- Böjti főételek elkészítése 


Ára: 17.800HUF /67CAD

Vezetett böjt 

A böjt egy egyéni út fizikailag és szellemileg is. Tapasztalat nélkül azonban néhéz ezt kudarcok nélkük végigjárni, ezért érdmes hozzá kísérőt választani hozzá. A támogatás felerősíti a belső biztonságunkat és segít abban, hogy a lelki folyamatokra is fókuszálni tudjunk, és így profitálni a böjt rejtett aspektusaiból.


A csomag tartalma:
- A böjti alapok teljes anyagának hozzáférése
- A böjti étkezés teljes anyagának hozzáférése 
- 1,5 óra böjti anamnézis, a célok alapján ideális böjti étkezési terv közös elkészítése 

Ára: 80.600HUF helyett 75.800 HUF/285CAD
Vezetett böjt VIP

.A csomag tartalma:
- A Vezetett böjt teljes anyaga
- 1,5 óra böjti anamnézis + 1 óra konzultáció a böjt közben, vagy konklúzió a lezáráskor
 
Ára: 110.600 helyett 98.600/370CAD
Terápiás böjt

A böjtnek az egészségügyi haszna mellett egy ismeretlen, elhanyagolt aspektusa is van. Amikor az energiát nem az étkezésre fordítja a szervezet, a felszabaduló többlet idő és energia ráirányul olyan folyamatokra, melyek a hétköznapok során kevésbe érintettek. Az álmok feltárhatják a tudattalatti érzelmi folyamatok összefüggéseit, és olyan évek óta elásott traumák okaira is fény derülhet, melyek régóta okoznak nehézséget. Ezeknek a területeknek a feltárását segíti ez a csomag, melynek tartalma:


- A Vezetett böjt VIP teljes anyagának hozzáférése
-5 óra traumafókuszált egyéni terápia 


Ára: 185.600HUF helyett 157.000 HUF/ 590CAD
bottom of page