top of page

Tavaszi Megújulás

Milyen érzéseket kelt benned, amikor ránézel erre a csodálatos rétre? Jó érzés lenne ráfeküdni a puha fűre? Esetleg egy kényelmes hintaágyból gyönyörködnél a tavasz színeiben, és hallgatni a madarak énekét? 

A nagyböjt időszaka egy tökéletes lehetőség a megújulásra és az újrakezdésre. Ahogy a természet felébred, bennünk is feltámad a vágy arra, hogy felkészítsük a testünket és lelkünket, a friss, energiákkal teli tavaszra. A vallások nem véletlenül választották ezt az időszakot arra, hogy tisztulásra ösztönözzék az embereket. Azért, mert most minden minket támogat, hogy új terveket készítsünk és elengedjük

a régi, megterhelő szokásainkat.

 

A böjt hallatán a legtöbb embernek a lemondás, a kiszolgáltatottság jut eszébe. Ezek azonban nem az igazi böjt velejárói, és nem a helyes kivitelezés eredményei. A böjt akkor jó, ha vidámak, kipihentek, és energikusak vagyunk közben. A hétköznapi életünket sem kell megszakítani hozzá, bár jóleső lehet kicsit

elvonulni a külső zajoktól. 

 

Szeretnélek megajándékozni egy új nézőponttal! :) Egy olyan lehetőséggel, ahol a változás erőlködés, és lemondás nélkül érkezik meg hozzád.

Milyen előnyei lehetnek a modern ember számára a böjtnek?

A személyes életemben 17 évesen végeztem el az első böjtömet, ami 7 napig tartott. Ezt követően tartottam rövidebb és hosszabb böjtjöket, de radikális és mély átalakulást hozó böjtöt is végeztem, 35 és 45 naposakat. Az utóbbi során írtam az Érintés és karma című könyvemet. A tapasztalataim meghatározóak fiizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt, és ezeket az előnyöket szeretném

veled megosztani.

 

Örömmel ajánlom neked a lehetőséget, hogy csatlakozz az EgyüttVagyunk Közösséghez, egy hat hetes TAVASZI MEGÚJULÁS programra, melynek során megkíséreljük megtisztítani testünket és lelkünket, hogy feltöltekezzünk a

tavaszi időszak alatt. 

 

Mit nyújt a program?

 • Egyéni utazás: mindenki egyéni utat jár be a programban. Teljesen rendben van, ha számodra az egész időszak alatt a fókusz egy téma. Lemondhatsz a kávéról, vagy pont rászokhatsz a reggeli hideg zuhanyra. Fontos, hogy mindenki megtalálja a saját útját és tempóját a böjtben. Az is lehetőség, hogy a 6x7 napot egyéni terv szerint alakítsd ki, akár különböző fókuszokkal.

 • Szakmai támogatás: a program során figyelmet, napi és heti, tervezett útmutatást biztosítok. 

 • Testi és lelki tisztulás: a program nem csak a test tisztulására összpontosít, hanem a lelki megújulásra is. Egyéni állapotfelmérést és napi szintű támogatást biztosítok a csoportnak az egész böjti időszak alatt.

   

Hogyan foglak támogatni?

 •  A személyes életemben 17 évesen végeztem el az első böjtömet, ami 7 napig tartott. Ezt követően voltak rövidebb és hosszabb böjtjeim, de radikális és mély átalakulást hozó böjtöt is végeztem, 35 és 45 naposakat. Az utóbbi során írtam az Érintés és karma című könyvemet. Ez egy fizikai elvonulás volt, távol a város zajától, az emberi interakcióktól. Az, hogy csak a szellemi gondolatokra tudtam fókuszálni, nagyban támogatta az, hogy egyáltalán nem vettem magamhoz semmilyen ennivalót és sok időt töltöttem a természetben.  A saját tapasztalataim meghatározóak voltak fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt, és ezeket az előnyöket szeretném veled megosztani!

 • Elakadás esetén kapcsolatba tudsz velem lépni, hogy személyesen segítselek. 

   

Hogyan lehet csatlakozni?

Csatlakozz hozzánk a böjti programhoz az alábbiak szerint:​

 • Kezdeti lépések: Miután megvásároltad a csomagot, elküldöm számodra a találkozásaink linkjét. Egy zoom linket a heti, élő beszélgetéseinkhez, és egy google táblázatot ahol nyomon követheted a céljaidat és az eredményeidet.

 • A regisztráció után kapsz egy 25%-os kuponkódot az Érintés és karma könyvem nyomtatott, vagy e-book formátumára!

 • Közös utazás: részese leszel egy támogató közösségnek, akikkel együtt járhatod be ezt az inspiráló és megtisztító utat. Látod a többiek nehézségeit, és a saját elakadásaidban társakra lelhetsz.

 • Minden napra küldök egy üzenetet, ami segít a belső folyamatok megélésében. Heti tervet kapsz, ami segít a fizikai-szellemi és lelki kihívásokban.

   

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget a tavaszi megújulásra!

Csatlakozz hozzánk és lépj egy új, könnyebb és erősebb élet felé!

 

Szeretettel,

Elisabeth 

bottom of page